Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От няколко дни чувам тък-тък при бавни обратни и доста големи завои. Май дойде времето и на кормилния накрайник /доколкото разбирам /

2.4JTDm

Comment

• KAZAXA MI 4E ET REIKATA.NQKOI IMA LI IDEQ KOLKO STRYVA NOVA,I KOLKO RECIKLIRANA.I IMA LI GARANCIQ RECIKLIRANATA.?

Comment

• Първоначално публикувано от briliantnia Покажи съобщение
        KAZAXA MI 4E ET REIKATA.NQKOI IMA LI IDEQ KOLKO STRYVA NOVA,I KOLKO RECIKLIRANA.I IMA LI GARANCIQ RECIKLIRANATA.?
        Тук в БГ ги рециклираха за около 300-350 лева и няма ядове. Новата беше скъпичка, но рециклирането е вече проверен и добър вариант.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Аз утре ще сменям рейка. Тракането ми било от нея.
          Новичка е ОТНОВО ненормално скъпа част. Представителите а и доста магазини я продават над 2 000. Най-добра цена ми даде Guzzi /Вентура/ - доста под 2000. Но аз я намерих втора употреба и ми написаха даже гаранция да я върна ако не е ок /била на 10 000 км, ще я видим тази работа/ и си я взех оттам за 500.

2.4JTDm

Comment

• ne mi raboti music pleura.znae li nqkoi kolko stryva nov orginalen za kolata mi

Comment

• Колеги, някой знае ли какво означава тази грешка Р2015 Вихрова клапа-грешка в честотата
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                Колеги, някой знае ли какво означава тази грешка Р2015 Вихрова клапа-грешка в честотата
                Ем честито баце,трябва да се сваля колектора за ремонт на клапите,или премахване,ако искаш повече подробности,ми звънни
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Я кажете някой изолирал ли е ЕГР-клапана си.Явно освен механичното затапване ще трябва да се отстрани и софтуерно за да не дава грешка.Къде и кой я прави тази операция , че втори път за една година ми се налага да го свалям и чистя поради блокиране което води до неприятни ситуации и то без предупреждение.
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Ем честито баце,трябва да се сваля колектора за ремонт на клапите,или премахване,ако искаш повече подробности,ми звънни
                    Благодаря ти, ще ти звънна
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

• Предвид започващия зимен сезон, ми се налага да подменя чистачките си с нови такива. Сегашните мажат доста.
                      Някой може ли да даде насоки за марки, цени, качество... и пр.?
                      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                        Предвид започващия зимен сезон, ми се налага да подменя чистачките си с нови такива. Сегашните мажат доста.
                        Някой може ли да даде насоки за марки, цени, качество... и пр.?
                        Само не взимай Бош Аеро туин,за 70 лв. изкарват макс 1 година и са за кофата.Аз сега експериментирам с едни марка Гард за по 8-9 лв. бройката/преди на други коли съм карал с тях,и съм супер доволен/,то обще взето няма много алтернативи,едната е шампион,ма те са май доста скъпи/нещо около и над 90 лв.,което си е лудост/.Другия вариант,който знам е пера от Фв Кади,били същите дължини,и са някъде около 30 лв.
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                          Я кажете някой изолирал ли е ЕГР-клапана си.Явно освен механичното затапване ще трябва да се отстрани и софтуерно за да не дава грешка.Къде и кой я прави тази операция , че втори път за една година ми се налага да го свалям и чистя поради блокиране което води до неприятни ситуации и то без предупреждение.
                          Изолира се без проблем За инфо на ЛС
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• za spravka v Atina STELKATA ZA BAGAZNIKA sA 45 EVRO

---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

NOVA ORGINALNA REIKA NA RIKAMBI STRYVA 715 EVRO.NAPRAVO NI .....V BULGARIA
                            Last edited by briliantnia; d.m.y г., 18:35.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Другия вариант,който знам е пера от Фв Кади,били същите дължини,и са някъде около 30 лв.
                              За перата от Фолксваген Кади потвърждавам - към 28 лева са и чистят уникално добре, от 4-5 месеца съм с тях. Само едно уточнение - не са същата дължина, трябва малко да се отрежат, но не е болка за умиране
                              Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

• в представителствата на VW продават много видове пера
                                всички би трябвало да стават
                                разликата между различните каталожни номера са капачките - в комплекта има и капачки за чистачките
                                примерно тези за Голф 6 са същите като на Браво
                                ...и аз съм с такива пера
                                не намирам разлика с фабричните, т.е. идеални са

реално животът им може да се удължи двойно - след като започнат да мажат и/или шумят - просто самите пера се обръщат наобратно

----------------------------
                                FIAT Bravo във Facebook

Comment

Working...
                                X